HTML

Köszöntő

2008.07.21. 19:31 | DB | Szólj hozzá!

   Üdvözlök mindenkit a blogomon, amelyben nem kevesebbre vállalkozom, mint sorba venni a globalizáció legkomolyabb kihívásait (energia válság, környezetszennyezés, éhezés, civilizációs ellentétek), és alternatívákat keresni ezek megoldására. Nyilvánvalóan manapság szinte mindenki hallott már ezekről a problémákról, így ezt az oldalt semmiképpen sem "megmondó-blognak" szánom, hanem konstruktív viták színhelyének.

   A témában számos blog létezik már, ezt mégis hiánypótlónak szánom, hiszen én nem vagyok fanatikus környezetvédő, nem vizionálok világvégét, épp ellenkezőleg, igyekszem megoldásokat, ötleteket keresni a környezettudatos fogyasztó szemszögéből. A komplex gondolkodásmódot szeretném hangsúlyozni, figyelembe véve energia- és nyersanyag forrásainkat, a gazdaságot, a természetes környezetet, a globális problémákat, az innovációs lehetőségeket, az eltérő társadalmakat és az egyént.

A bejegyzés trackback címe:

https://globalisan.blog.hu/api/trackback/id/tr95578721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása